Witam wszystkich serdecznie |
Autor |
Wiadomo¶ć |
Lew Hadasz
Doł±czył: 10 Gru 2012 Posty: 3 Sk±d: maĹ‚opolska
|
Wysłany: 2012-12-13, 15:19 Witam wszystkich serdecznie
|
|
|
Jestem Sebastian i pochodzę z Jury Krakowsko - Częstochowskiej. Moimi pasjami są ekologia i budownictwo. Chciałbym w przyszłości połączyć te dwie pasje i budować domy naturalne.
Z budowlanką tradycyjną jestem związany od dawna, ale nigdy nie miałem okazji pracować z prawdziwym mistrzem ciesielstwa. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi rozwijać moją dotychczasową wiedzę budowlaną. Jednocześnie cieszę się, że takie forum jest i mam nadzieje, że wszyscy będą żywiołowo uczestniczyć w dyskusji.
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców. |
|
|
|
 |
Daniel
Doł±czył: 25 Lut 2012 Posty: 29
|
Wysłany: 2013-01-03, 08:40
|
|
|
Witam. Pochodzisz z pięknego regionu Polski. Pisząc o tradycyjnej budowlance co masz na myśli?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Lew Hadasz
Doł±czył: 10 Gru 2012 Posty: 3 Sk±d: maĹ‚opolska
|
Wysłany: 2013-01-03, 10:37
|
|
|
Witam. Pisząc o tradycyjnej budowlance przed oczami mam, beton, karton-gipsy, szpachle, gładzie, płytki wszystko co związane z remontami.
Jednak to nie dla mnie i uważam, że również cała ludzkość powinna zrezygnować z tych nienaturalnych i bardzo niezdrowych materiałów. Budować można ekologicznie dla środowiska i przede wszystkim zdrowo dla siebie. Używając takich materiałów jak drewno, glina, słoma, konopie, tadelakt i wiele wiele innych.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|